Voor opdrachtgevers

NOUS Recruitment houdt zich bezig met de werving en selectie van Legal & Tax professionals gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, (Commercieel) Vastgoed, Inkomsten- en vennootschapsbelasting en CDD/Compliance.

Heeft jouw organisatie moeite met de invulling van een vacature of wordt de werving van juridisch/fiscaal personeel bij voorkeur uitbesteed aan een recruitment agency dan kun je vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden via NOUS Recruitment. Met heldere communicatie, snel schakelen, servicegerichtheid en enthousiasme zorg ik voor de ultieme klantbeleving. Net zo belangrijk als de beleving voor de kandidaat. Met deze gedachte help ik beide partijen om een zo soepel en kwalitatief mogelijk proces neer te zetten. Omdat ik uit naam van mijn opdrachtgever werk ben ik me bewust van de presentatie naar de buitenwereld. Ik zal altijd vragen wat het “unique selling point” van jouw organisatie/afdeling is en pas mijn presentatie hier op aan. 

NOUS Recruitment werkt ‘no cure, no pay’. Zodra je een vacature bij mij uit zet doe ik eerst een (telefonische) intake om de vacature goed helder te krijgen. Ik zal daarbij ook de verwachtingen managen zodat je weet wanneer je een update kunt verwachten. De kandidaten worden via social media en vanuit mijn eigen netwerk geworven en zorgvuldig gescreend. Ook zorg ik dat ik de wensen/behoeften van de kandidaat goed in beeld heb om op elk gebied een juiste match te kunnen maken.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via social media, mail naar info@nousrecruitment.nl of bel/whatsapp: 06-38206806.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven