NOUS is live!

Yes! NOUS Recruitment gaat officieel van start. De recruitment branche blijft mij fascineren, en hoe. Het mooiste van mijn vak is om met tevreden opdrachtgevers te werken (cliché) en met jou(!), op zoek naar een nieuwe stap in je carrière waar ik je graag bij help. NOUS Recruitment zet zich volledig in op werving & selectie van Legal & Tax professionals.

Wie ben ik? Mijn naam is Janneke Dijkstra, woonachtig in Almere. Ik heb Notarieel Recht gestudeerd aan de VU Amsterdam. Ook ik heb gezocht naar mijn perfecte carrière en weet hoe lastig het soms kan zijn om de juiste keuze te maken. Want lijkt het gras niet altijd groener bij de buren? Presenteert elke nieuwe werkgever niet alleen de pluspunten? Hoe weet je nu zeker dat je de juiste keuze maakt? Ik kan je vertellen, dat weet je nooit! Maar waar ik wel in geloof is jezelf blijven ontwikkelen zowel inhoudelijk als persoonlijk. Het is in mijn optiek ook niet verkeerd om bij meerdere werkgevers aan de slag te gaan om ervaring op te doen. Daarmee bedoel ik niet dat je elk jaar een nieuwe baan moet zoeken, maar na een aantal jaar bij een werkgever kan het goed zijn om eens verder te kijken.

Sinds 2014 ben ik werkzaam in de recruitment branche. Als specialist in de recruitment branche voel ik mij als een vis in het water en heb ik inmiddels hele interessante en gekke dingen meegemaakt. Ik heb me nog nooit verveeld. Waar ik vooral heel blij van word is de combinatie van mijn recruitment skills en juridische opleiding/ervaring die ik nu kan maken. Ik werk resultaatgericht en probeer procedures altijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast hou ik van open en eerlijke communicatie, dat betekent dat je altijd weet waar je aan toe bent. Ik hoop mijn passie en enthousiasme over te brengen op opdrachtgevers en de juridische en fiscale specialisten waar ik mee werk.

Waarom NOUS? NOUS is Frans voor ‘wij’. Ik geloof in samenwerken, verbinden en mensen beter maken, dat doen we met zijn allen, wij dus. Verder ‘heb ik iets met Frankrijk’ en voelt het land als thuiskomen. Of het nu het versgebakken stokbrood of de wijn is, geen idee. De Franse wet gaat overigens heel ver in de bescherming van werknemers en moet de werkgever er alles aan doen om stress bij werknemers te voorkomen. Ook steeds meer Nederlandse bedrijven houden rekening met een goede work-life balance. Ik ben wel benieuwd in hoeverre juristen en fiscalisten dit onderwerp belangrijk vinden. Dit over mij!

Voor nu… ben jij de komende periode the star of the show en heb ik vooral veel zin om aan de slag te gaan!

NOUS connect, meet & network!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven