Legal professionals

NOUS Recruitment werkt full focus met Legal professionals met een gezonde dosis energie en de drive om zichzelf verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als inhoudelijk.

Wie ben jij? Ben jij specialist in Ondernemingsrecht, (Commercieel) Vastgoed of CDD/Compliance en wil je verder in jouw carrière, NOUS helpt graag!

Hoe komen wij met elkaar in contact? Heel simpel, via social media (LinkedIn, Instagram) of stuur een berichtje via de website.

Wanneer komen wij met elkaar in contact? Op het moment dat je je oriënteert op een nieuwe stap in je carrière, als je daadwerkelijk op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of als je op social media een vacature post hebt gezien waarvan je wilt weten of het iets voor jou zou kunnen zijn.

Wat omvat een procedure via NOUS Recruitment? Wanneer je met mij in contact komt zullen we eerst een intakegesprek doen ‘in person’ of via Skype. Op basis van dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw wensen/behoeften in kaart. Naar aanleiding van de uitkomst beslissen we samen het beste te bewandelen pad voor jou. Om het simpel te maken: ik ga direct voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging of we wachten tot een opdrachtgever de juiste vacature bij mij uitzet. Mocht je toch beslissen dat nu niet het juiste moment is voor een overstap, dan kun je me via diverse social media kanalen volgen voor de laatste updates.

Wat gebeurt er als je wordt bemiddeld door NOUS Recruitment? Wanneer je via mij bij een van mijn opdrachtgevers/relaties in een procedure wordt genomen begeleid ik je zo goed mogelijk door het proces heen en zorg ik dat je wordt voorzien van uitgebreide feedback (altijd handig voor je eigen ontwikkeling). Tot en met de concrete aanbieding blijf ik betrokken in de procedure en coach ik je waar mogelijk.

Het komt regelmatig voor dat je bij mijn opdrachtgevers in een procedure wordt opgenomen waar (nog) geen zichtbare vacature uitstaat, ook dat maakt onze samenwerking zo interessant voor jou!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven