2020 – Doelen bepalen

Een nieuw jaar.. Weer beginnen met het stellen van doelen! En dan heb ik het niet over goede voornemens zoals gezonder eten, minder drinken en naar de sportschool gaan, maar zakelijke doelen. Elke organisatie bepaalt jaarlijks haar doelen en stelt een budget op waarbinnen deze doelen gerealiseerd moeten worden. Waarom zou je dat ook niet voor jouw eigen carrière doen?

Voor NOUS Recruitment maak ik een jaarplanning waarin ik mijn doelen met NOUS vastleg. Dit is een combinatie van persoonlijke en zakelijke doelen. Een persoonlijk doel is het volgen van een Master Arbeidsrecht om de mensen waarmee ik werk nog beter te kunnen adviseren. Mijn zakelijke doelen druk ik uit in gewenste resultaten. Om deze doelen te bereiken heb ik een aantal middelen die ik in zet (denk aan marketing, social media optimaliseren en evt. groei in personeel).

Door het bepalen van jouw eigen persoonlijke en zakelijke doelen krijg je een goed inzicht in jouw carrière. Kun je jouw doelen bereiken in jouw huidige rol? Wil bijvoorbeeld je graag promotie maken? Bedenk ook of dit wel mogelijk is binnen jouw huidige werkomgeving. Wil je hier eens over sparren of vind je dit lastig? Ik denk graag met je mee.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven